Hibridinė apsaugos sistema su GSM ESIM384

Prekės kodas: CEESIM384

ESIM384 – hibridinė ELDES namų apsaugos sistema, sukurta profesionaliai didelių butų, kotedžų ar individualių namų (iki 300 m²) apsaugai. ESIM384 yra ne tik namų apsaugos sistema, bet ir namų automatizavimo įrenginys viename. ELDES Security išmaniosios programėlės pagalba galėsite patogiai valdyti sistemą, stebėti HD kokybės vaizdą iš namų, kontroliuoti elektros įrenginius ar gauti informacinius pranešimus, susijusius su namų apsauga.

Skaityti daugiau
Kaina fizinėje parduotuvėje gali skirtis
Kaina:
201,94 €
166,89 € be PVM

Prekės informacija

ESIM384 – hibridinė ELDES namų apsaugos sistema.

Paprastas ir greitas diegimas

ESIM384 hibridinė apsaugos sistema yra itin lengvai įdiegiama. Sistema turi integruotus GSM/GPRS ir belaidį modulius, PGM ir laidinius išėjimus, todėl Jūs nebeturėsite papildomų išlaidų atskiriems moduliams. Intuityvios ir nemokamos ELDES Utility programos pagalba sistemos diegimas bus greitas ir sklandus. ESIM384 gali būti išplečiama papildomais PGM išėjimais, laidinėmis jungtimis bei temperatūrų davikliais. Atraskite plačias diegimo galimybes su ELDES ESIM384.

Išskirtinė belaidžio ryšio technologija

Išskirtinė ir inovatyvi belaidžio ryšio technologija leidžia pasiekti iki 3 kilometrų atstumą atvirose erdvėse. Storos vidaus sienos ar kelių aukštų pastatai nėra kliūtis ELDES sistemų diegėjams.

Aukščiausio lygio apsauga nuo įsilaužimo

ESIM384 nedelsiant įspės apsaugos bendrovę bei namų šeimininkus tais atvejais, kai nekviesti svečiai bandys įsilaužti į Jūsų patalpas, jei dings elektra (Jūsų apsaugos sistema nenustos veikusi, nes turi atsarginę išorinę bateriją, kuri veikia iki 30 val.) arba įsibrovėlis bandys užblokuoti belaidžio ryšio signalą. ESIM384 naudoja dviejų krypčių komunikaciją su belaidžiais įrenginiais 868 MHz dažniu. Įrenginyje galite naudoti iki 2 SIM kortelių, kurios užtikrina papildomą patalpų apsaugą.

Išmanūs namai su ESIM384

Namų automatizavimas ir apsauga – viskas viename. ESIM384 apsaugos sistema turi galimybę sukurti iki 32 unikalių namų automatizavimo scenarijų bei turi 4 PGM išėjimus, kurie gali būti praplėsti net iki 80*. Sistemos pagalba nuotoliniu būdu galėsite valdyti garažo vartus, skirtingus namų elektros prietaisus, apšvietimą, namų šildymą, vejos laistymą ir kt.
*Naudojant integruotus PGM išėjimus, EPGM1, EPGM8, EW2 ir EWM1.

Paprastas prijungimas prie apsaugos kompanijos

ESIM384 yra lengvai prijungiama prie daugelio apsaugos kompanijų nemokamos ELDES EGR100 programos pagalba. Sistema palaiko 5 populiariausius protokolus (SIA IP, Kronos, Kortex SMS, EGR100 bei Contact ID). Įvykus aliarmui, apsaugos kompanija yra nedelsiant informuojama ir išsiunčia apsaugos ekipažą į objektą.

Lankstus produktų pasirinkimas

144 belaidžių ir laidinių zonų palaikymas suteikia galimybę sukurti aukščiausio lygio ir lankstumo namų apsaugos sistemą. Rinkitės skirtingus belaidžius ELDES įrenginius (gaisro, judesio detektorius, įvairias sirenas ir t.t.) ar kitų gamintojų laidinius įrenginius (dvilaidžius/keturlaidžius dūmų detektorius, judesio jutiklius ir kt.) arba vienu metu naudokite tiek laidinius, tiek ir belaidžius įrenginius. Sukurkite Jūsų poreikius atitinkantį saugiausią sprendimą!

Patogus apsaugos sistemos valdymas

ELDES apsaugos sistema gali būti valdoma skirtingais būdais. Jums tereikia pasirinkti savo mėgstamiausią: ELDES Security išmanioji programėlė, laidinė ar belaidė klaviatūra, pultelis, SMS žinutė/skambutis arba automatinis apsaugos sistemos įjungimas/išjungimas.

Vaizdo stebėjimo galimybė

Išplėskite apsaugos sistemą prie ELDES Security mobiliosios programėlės prijungdami bet kokią RTSP IP kamerą. Jokių apribojimų kameros modeliams – rinkitės tai, kas patinka jums. Kurdami namų saugumą galėsite pridėti tiek vaizdo stebėjimo kamerų, kiek norėsite. Turėkite tiek vaizdo kamerų, kiek geidžia širdis,  nesvarbu, ką norite apsaugoti – ar tai būtų nedidelis butas, namas ar jūsų įmonės patalpos.

Specifikacijos:

Pagrindinis maitinimo šaltinis 16-24V 50/60 Hz ~1.5A maks / 18-24V 1,5A maks
Rekomenduojama atsarginės baterijos talpa 12V; 1,3-7Ah
Atsarginės baterijos krovimo trukmė Iki 30 valandų 7Ah baterijai
GSM modemo dažnis 850/900/1800/1900 MHz
SIM kortelės tipas SIM ×2
PGM laidinių taškų skaičius 4
Plokštės laidinių zonų skaičius 8 (ATZ režime: 16)
Zonų skaičius, naudojant 2xEPGM1 16+16
PGM išėjimų skaičius, naudojant 2xEPGM1+EPGM8 2+2+8
Maksimalus palaikomas belaidžių zonų skaičius 128
Maksimalus palaikomas belaidžių įrenginių skaičius 64
Bendras maksimalus palaikomas zonų skaičius 144
Palaikomi kitų gamintojų dūmų jutikliai Dvilaidžiai, keturlaidžiai
Palaikomas kitų gamintojų dvilaidžių dūmų jutiklių kiekis Iki 8
Maksimalus temperatūros jutiklių skaičius 8
Belaidžio ryšio dažnis ISM868 /ISM 915
Belaidžio ryšio atstumas Iki 3000 m (atviroje erdvėje)
Ryšys SMS, GPRS, CSD, Ethernet per Elan3 - Alarm
Palaikomi ryšio protokolai Ademco Contact ID, EGR100, Kronos, Cortex SMS, SIA IP
Matmenys 140x100x18mm
Darbo temperatūros diapazonas -20…+55°C
Oro drėgmė 0-90% RH @ 0… +40°C (0-90% RH @ +32… +104°F)
© UAB “Eproma” Visos teisės saugomos